Saturday, 12 January 2013

I'm BACK

Salam to all readers.....
Tiba-tiba rasa nak sign in blog yang dah ditinggalkan hampir 4 tahun, sejak aktif facebook, langsung tak bukak dah blog ni.
Kami dah kembali ke tanahair penghujung 2010, bila dah dok negara sendiri ni masak pun ikut mood je, kalau malas cap kedai la jawabnya....
Kalau masak pun post gambar dalam facebook je,
6 bulan lepas balik Malaysia, Wan masuk kerja semula, tapi ambil keputusan berhenti selepas setahun kerja(mmg itu pun kontrak yang Maybank kasi masa apply unpaid leave tempoh hari)
Semoga mood rajin jenguk ke blog ni akan berterusan... In Sha Allah amiinn
Gambar terbaru bercuti ke Cameron Highlands with lovely bonda and siblings

2 comments:

Anonymous said...

This design is spectacular! You most certainly know how to keep a reader entertained.
Between your wit and your videos, I was almost moved to start my
own blog (well, almost...HaHa!) Fantastic job. I really loved what you had to say, and
more than that, how you presented it. Too cool!



My blog post; Family Guy The Quest for Stuff hints

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)