Monday, 9 November 2009

KETAM MASAK LEMAK

Sesekali boleh le beli ketam ni...4 ekor saiz sedang sama ngan rega 6 ekor ayam....
nasib baik le agak fresh jugak isinya...tak mcm sblm ni kami beli isinya dah hancur
dan nasib baik jugak....yg mkn ketam ni cuma wan, hb n amzar, my eldest son yg lain tak mkn so puas le jugak kami mkn mlm tadi.

4 comments:

geraugebang said...

mahal tu.

WAN said...

mmg mahal...sbb tu kalau balik msia mesti mkn ketam first day tu..

Dari Hati said...

Boleh tahan mahalnye..Tp kalau dah selera nak mkn ,, apa salahnya kan..

Anak lelaki Sue pun suka sgt mkn lauk ketam. Selalunya ibu ni suka masakkan je..Bila tiba masa mkn, Abah pulak yg kena tlg anak anak keluarkan isi ketam tu..

Biasanya weekend je kami masak lauk ketam sbb hubby ada.

WAN said...

sue, my kids dah pandai mkn ketam sendiri, lagi pun masa nak masak tu dah ketuk2 sikit kaki ketam tu jadi senang le nak kopek