Tuesday, 10 February 2009

JEJEMPUT PISANG


Masak ni kes nak perabihkan stok pisang (kat sini yg ada pisang berangan je), biasalah anak-anak bila pisang tak de tanya bila dah banyak depan mata tak usik pun, tapi bila time diorang makan, terutamanya husna boleh habis 3 biji sekali makan... selalunya buat pakai cucur segera adabi je...teringin gak nak buat jemput2 kelapa mcm kat umah che mat tu.....tapi kena simpan dlm waiting list dulu.....sampai balik dr berlin..tu pun kalau angin R kalau dtg angin M tak dapek nak nolong...tgk gbr kat umah che mat jelah nampaknya

4 comments:

hazila said...

Salam Kak Wan, bulat bulat jer jemput pisang akak, saya buat ada leper ada yang lonjong.

Leen said...

cantiknya..bulat2 mcm Mak slalu buat..

Mat Gebu said...

tergoda tgk cekodok pisang cik wan buat..licin2 benoo...macam baru lepas di inject botox!!!

WAN said...

hazila n leen..kalau tak bulat dan kecik2 nnt anak-anak tak makan...
ada satu saja buat besar...tak de sape ambik,
che mat...ha ah wan bubuh ubat botox sikit...kat sini murah je hahaha