Friday, 30 January 2009

BUNGKUSAN DARI MALAYSIA


Bungkusan ni dipos pada 10/12/08, 29/1/09 baru kami terima, maklum le guna jalan laut, sampai 3 bungkusan...org yg pos tak larat nak angkat kalau buat 1....tu pun terpaksa dia ajak anak buah tolong angkat...kena la pulak belanja KFC sebagai upah angkat barang.....
mari kita tengok apa yang ada dlm kotak ni....


kotak pertama.....



kotak kedua...husna sibuk nak posing sama...suka sangat banyak jajan untuk dia


kotak ketiga...kebetulan masa my sis nak pos barang ni...mum turun ke KL sebeb sis nak konvo
dapat le buah tangan dari kelantan sama....asam keping, mainsan, kerepek...
sebenarnya minggu lepas kami dah terima satu kotak...tapi kotak tu dipos kemudian dari kotak-kotak ni, mungkin orang pos malaysia silap guna udara w/pun my sis bayar guna mel laut, dlm masa 8 hari je kotak tu sampai kesini...terlupa nak ambik gambar



2 comments:

cik nor said...

finally sampai gak kotak2 ni ye...

wan said...

hahhahah... meriah org london beraya ngan barang2 dari mesia.. kaya giant kalau mcm ni slalu.. hahhahah.. yang pengsan.. tukang kena beli.. huhuhuhu